לוטוס דואגים לכם
למבחר מתכונים חגיגיים
לשבועות

טרמיסו לוטוס של שרית נובק ״מיס פטל״
מצרכים:
250 גרם עוגיות לוטוס
500 גרם גבינת מסקרפונה בטמפ’ החדר
100 גרם סוכר
150 גרם ממרח לוטוס
500 גרם שמנת להקצפה
לטבילה:
1 כוס קפה מוכן (כפית גדושה אבקת קפה נמס מומסת ב-1/2 כוס מים חמים)
מכינים את הקרם:
מערבבים היטב גבינת מסקרפונה, סוכר וממרח לוטוס לתערובת אחידה.
מוסיפים את השמנת ומקציפים לתערובת יציבה ורכה.
לטבילה:
טובלים את עוגיות הלוטוס בקפה, ומניחים בתחתית כלי הגשה.
להרכבה:
יוצקים מתערובת המילוי על העוגיות ומיישרים. מכסים בשכבה נוספת של עוגיות טבולות בקפה, יוצקים מעל עוד מהקרם ומיישרים.
חוזרים על הפעולה בפעם השלישית, מיישרים ומכניסים למקרר להתייצבות.
לפני ההגשה מרככים מעט ממרח לוטוס במיקרו לכמה שניות, שופכים מעל הקרם ומיישרים.
מעטרים מלמעלה בפירורי עוגיות לוטוס ובעוגיות שלמות ומגישים.
שומרים בקירור.