לוטוס דואגים לכם
למבחר מתכונים חגיגיים
לשבועות

מיני עוגות גבינה אישיות של שרית נובק ״מיס פטל״

המצרכים ל-12 יחידות

לתחתית:

150 גרם עוגיות לוטוס, טחונות לפירורים דקים.
70 גרם חמאה מומסת

למלית גבינה:

500 מ”ל שמנת להקצפה
200 גרם שמנת חמוצה
100 גרם אבקת סוכר
2 כפות אינסטנט פודינג וניל
2 ביסקויטים לוטוס, מפוררים

לציפוי:

100 גרם ממרח לוטוס חלק
12 עוגיות סנדויץ לוטוס

מכינים את הבסיס:

מערבבים לוטוס ביחד עם חמאה מומסת ומהדקים לתחתית תבניות אישיות.

מכינים את המילוי:

מקציפים את השמנת ביחד עם אבקת הסוכר והפודינג לקרם רך.
מערבבים פנימה בעדינות את השמנת החמוצה.
מוסיפים את פירורי העוגיות ומערבבים.

להרכבה:

יוצקים את התערובת לכלים מעל התחתית ומיישרים. מכניסים להתייצבות במקרר או במקפיא.
מחלצים את העוגות מהתבנית ומניחים בצלחת הגשה.
ממיסים מעט את ממרח הלוטוס במיקרו ושופכים מעל העוגות.
מעטרים בעוגיית סנדויץ לוטוס מעל ומגישים.

טיפ:

אם מכינים בתבנית סיליקון אפשר לעבוד באופן הפוך: קודם מכינים את הקרם וממלאים את התבניות, משאירים כס”מ ריק מעל ומקפיאים.
לאחר שהקרם קפא מהדקים מעליו את תערובת התחתית ומקפיאים.
מחלצים לצלחת הגשה ומזלפים מעל את הציפוי.

למגוון מתכונים:

עוגת הגבינה לוטוס של קרין גורן
עוגת הגבינה לוטוס של מורן גיל
עוגת הגבינה לוטוס של רון יוחננוב
טרמיסו לוטוס של שרית נובק ״מיס פטל״
שמרים לוטוס של שרית נובק ״מיס פטל״
בנופי לוטוס של חן שוקרון